Mediterrán tetőcserép, sík és hullámos cserép

  • Az oldal üzemeltetője: Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2085 Pilisvörösvár, Budai út 20/c.
  • Beton alapanyag

    A Terrán cserepek beton alapanyagból készülnek, a beton mint alapanyag már több ezer éve használják. Az ókori görögök  Kr.e. 2000-ben használták már a mész és homok keverékét, a rómaiak vulkáni hamut is kevertek hozzá. A 2000 éves Pantheon kupoláját a mai napig megcsodálhatjuk.

  • Természet ihlette színek A Terrán tetőcserepek harmonikusan illeszkedik környezetünkbe a jól eltalált természetes színeknek köszönhetően, ezáltal esztétikailag nagy szerepet vállalnak a környezet alakulásában.

FőoldalGaranciális feltételek
Garancia

Garancia

Rendeltetésszerű használat esetén a Terrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. 50 év garanciát vállal a betontermék mérettartósságára, fagyállóságára és vízzáróságára.

A felhasználásra kerülő anyagok változása, a beton szilárdulása alatt lejátszódó folyamatok, valamint különféle környezeti és időjárási hatások miatt a betoncserép felületén színeltérések előfordulhatnak. Időleges felületi mészkivirágzás és a színeltérés nem tekinthető minőségi hiányosságnak, ezért erre a garancia nem terjed ki.

A garancia nem terjed ki a színeltérésre, a műanyag- és a fém kiegészítőkre, illetve az elemi károkra. A nem eredeti Terrán tartozékok beépítéséből, illetve kivitelezési hibára visszavezethető károk, hónyomás vagy más mechanikai igénybevétel miatti károsodások nem minősülnek garanciális hibának.

A garanciális jogosultságok érvényesítése a vásárláskor kiadott számla, szállító- és garancialevél alapján történik. A Vevő garanciális igényét írásban köteles bejelenteni cégünk, mint gyártó, vagy az úgynevezett Mediterrán Centrum kereskedő felé, mely bejelentéshez minden esetben csatolnia kell a vásárlásról szóló számla másolatát, a leszállítást igazoló szállító és garancialevelet, vagy azok másolatát. A számla és a garancialevél hiányában annak csatolásáig cégünk nem köteles a bejelentés figyelembevételére.


A Terrán Magyarország Betoncserép gyártó Kft. mint a termékek gyártója, valamint a Mediterrán Tetőcserép Áruház, mint a termék forgalmazója, nem vállalnak felelősséget a nem rejtett hibájú,  beépített termék kicserélésére és az ezzel kapcsolatos járulékos (pl. bontási és felrakási) költségek megtérítésére.


 A tetőn való közlekedéshez megfelelően rögzített teherelosztó pallót, létrát stb. kell használni. A teherelosztó eszköz nélküli közlekedésből eredő töréskárokra a garancia és a szavatosság nem terjed ki. A cserepek vágását úgy kell elvégezni, hogy a keletkező szálló por ne szennyezze a többi cserepet. Az ebből eredő károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Garanciális jogosultság feltétele a Mediterrán Alkalmazási útmutatóban leírtak betartása.