Mediterrán tetőcserép, sík és hullámos cserép

  • Az oldal üzemeltetője: Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2085 Pilisvörösvár, Budai út 20/c.
  • Beton alapanyag

    A Terrán cserepek beton alapanyagból készülnek, a beton mint alapanyag már több ezer éve használják. Az ókori görögök  Kr.e. 2000-ben használták már a mész és homok keverékét, a rómaiak vulkáni hamut is kevertek hozzá. A 2000 éves Pantheon kupoláját a mai napig megcsodálhatjuk.

  • Természet ihlette színek A Terrán tetőcserepek harmonikusan illeszkedik környezetünkbe a jól eltalált természetes színeknek köszönhetően, ezáltal esztétikailag nagy szerepet vállalnak a környezet alakulásában.

FőoldalSzállítási információk
Terrán Hírek, Információ

 

 

 

terran-logo-cmyk_kicsi.jpg
       

A Hofstadter Építőanyag Centrum Kft. ÚjHáz Centrum tagként a Terrán Magyarország Kft. kiemelt partnereként folyamatosan kedvező áron forgalmazza a Terrán cserepeket és több termék kizárólagos forgalmazásával is foglalkozunk.

A Terrán Magyarország Kft. 2014 tavaszán megváltoztatta a tetőcserép termékeinek a márkanevét Mediterránról Terránra. A jövőben Terrán márkanéven kerül forgalomba az összes tetőcserép.

terran-a4-allo-hirdetes-sablon_resize.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy 2014. május 15. és 2014. június 30. között az Általános logisztikai díjat Terrán tetőcserepek vásárlásakor elengedjük Danubia Resisitor, Danubia Colorsystem, Coppo Colorsystem, Rundo Resistor, Rundo Colorsystem, Zenit Resistor és Zenit Colorsystem termékek esetében.

Ne feledje, hogy az akció időtartama alatt a raklap betéti díjat továbbra is fizetni kell.